Calmax Instal

Servicii de execuție..

Consultanță și Proiectare
Livrare echipamente

Montaj la cheie

Pe lângă servicii de consultanță și proiectare, respectiv de livrare de echipamente pentru instalațiile de climatizare și energie regenerabilă oferite de noi, Calmax Instal poate executa toate lucrările necesare livrării sistemelor “la cheie” – servicii complete!

Care sunt pașii de urmat pentru a obține sistemul de climatizare și energie regenerabilă potrivit pentru tine?

1. Consultanță și ofertare:

În primul rând așteptăm formularul tău de “Solicită Ofertă” sau “Programează o vizită” prin intermediul paginii “Asistență”. Este foarte important în prima fază să stabilim ce brand-uri urmează a fi utilizate și costurile totale ale proiectului.
Noi îți oferim transparentă , nu avem costuri ascunse. După o consultare detaliată, poți fi sigur că vei obține echipamentul optim pentru tine și vei economisi bani încă din prima zi, după punerea în funcțiune a sistemului.

2. Vizită la locație:

În ce stadiu se află proiectul tău? Este la nivel de șantier? Este la gri? Sau poate chiar la cheie. Este o cameră tehnică disponibilă? Este dimensionată corect astfel încât echipamentele să poată fi montate corect din punct de vedere tehnic? Toți acești factori influențează modul de abordare al soluției de climatizare și energie regenerabilă.
Echipa noastră dispune de instrumente și expertiză pentru a îți cerceta potențialele locații, pentru a stabili cele mai potrivite opțiuni pentru instalarea echipamentelor, traseele de conducte, cabluri și alte detalii, pentru a efectua evaluări exacte ale locației tale.

3. Proiectarea și dimensionarea corectă a sistemului:

Împreună vom stabili de comun acord detaliile montajului și amplasarea echipamentelor astfel încât acestea să îndeplinească condițiile necesare de funcționare, fără a influența negativ capacitatea acestora pentru a reduce cât mai mult factura lunară sau pentru a îți câștiga independența energetică.

4. Livrarea echipamentelor:

La momentul semnării contractului și încasării avansului, Calmax Impex va lansa comanda ta la furnizorii parteneri și va face livrarea echipamentelor direct în locația ta.

Marfa va fi asigurată de când pleacă din depozitul furnizorului și până când se va descărca la locație. Termenul de livrare poate varia între 30 și 60 zile în funcție de disponibilitatea acestora.

5. Montajul propriu-zis:

Imediat ce marfa ajunge la tine, echipa noastră se va deplasa și ea pentru montaj. Calmax Instal instalează sisteme de climatizare și energie regenerabilă de calitate care răspund nevoilor individuale ale clienților noștri. Oferim servicii de instalare pentru toate lucrările de climatizare și energie regenerabilă.

Lucrarea va fi planificată și pregătită în consecință – în consultare cu tine. În executarea profesională a lucrării, se iau măsuri pentru minimizarea zgomotului și murdăriei cât mai mult posibil

6. Punerea în funcțiune și testarea sistemului:

După ce au fost îndepliniți toți pașii de mai sus, specialiștii noștri acreditați vor pune în funcțiune instalația de climatizare și energie regenerabilă și vor testa buna funcționare a acesteia.

Maximizarea rentabilității investiției este obiectivul. Cea mai mare performanță posibilă a unui sistem, este de a furniza energie permanent și pe termen lung.  

7. Mentenanță:

Este foarte important pentru a menține buna funcționare a sistemului în cei mai buni parametrii pui accent și pe mentenanța acestuia.

O dată sau de două ori pe an, este indicat ca echipa noastră vină în locația ta pentru a verifica componentele sistemului, atât în perioada de garanție cât și după. Astfel disconfortul climatic și facturile ridicate de energie electrică vor fi de domeniul trecutului.

Pompe de căldură

Pompele de căldură combină energia regenerabilă cu o nouă tehnologie inteligentă pentru a profita la maxim de puterea naturii.

Indiferent dacă este o zi rece de iarnă sau o după-amiază caniculară de vară, pompele de căldură vă oferă un climat interior perfect.

Încălzire prin pardoseală

Încălzirea prin pardoseală generează un confort termic superior sistemelor de încălzire tradiționale iar consumul este redus cu peste 30% față de sistemele cu radiatoare.

Răcire prin tavan

Acest sistem de răcire este complet invizibil, îmbunătățește izolația termică și acustică, nu face zgomot, funcționează fără mișcare de aer și fără praf.

Ventiloconvectoare

Ventiloconvectoarele prezintă posibilitatea excepțională a folosirii aceluiași echipament interior, atât pentru răcire (vara), cât și pentru încălzire (iarnă).

Panouri fotovoltaice

Sistemele fotovoltaice se încadrează în două mari categorii: On Grid și Off Grid. O parte din energia produsă este consumată direct iar surplusul este fie injectat în rețeaua electrică națională pentru a fi recuperat noaptea sau când sistemul fotovoltaic nu face față cerințelor, fie se stochează în acumulatori în cazul în care se optează pentru un sistem Off Grid.

Panouri solare termice

Acest sistem de panouri folosește energia soarelui pentru a produce apă caldă menajeră și aport la sistemul de încălzire.

Ventilație cu recuperare de căldură

Sistemul garantează un schimb continuu de aer, controlul poluanților interiori, proliferarea ciupercilor, a mucegaiului și eliminarea poluanților din exterior.
Nu trebuie să mai deschideți ferestrele absolut deloc, de asemenea, împiedică intrarea zgomotului și a insectelor din exterior.

Instalație sanitară

Sistemul de instalație sanitară și canalizare, se împarte în două categorii: First Fix și Second Fix. Prima categorie se referă la execuția lucrărilor de pozare a conductelor, cadrelor și a altor detalii care se execută atunci când proiectul este în regim de șantier, iar cea de-a doua se referă la montajul de obiecte sanitare care are loc după etapa lucrărilor de finisaje interioare de către beneficiar.

Centrale termice

Aer condiționat

Aspirator centralizat

Sisteme inovative ce asigură: o calitate superioară a aerului, reducere a timpului alocat curățeniei, simplificare a procesului de curățenie, zgomot redus și mai mult confort pentru tine, mentenanță redusă și costuri asociate reduse, eficientizare energetică.

Dedurizator apă

Sisteme rezidentiale și industriale de filtrare a apei.

O parte din proiectele noastre..

Acest site utilizează cookie-uri în scopuri analitice, de personalizare și publicitate. Continuând să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea lor.