LOADING CLOSE
intrebari

10 intrebari despre pompele de caldura

Locuinta dumneavoastra acumuleaza energie termica (peretii, podeaua, mobila, etc) toate acumuleaza caldura sau racoare pe care o elibereaza treptat in aer. De aceea este absolut important ca…

Citeste mai mult...
smarthouse

Obtineti o locuinta inteligenta cu NIBE

Pe măsură ce tehnologia evoluează, casele noastre devin mai inteligente. Cu ajutorul smartphone-ului dvs. puteți bloca ușa, vă puteți încălzi mașina într-o dimineață rece de iarnă și puteți controla climatul interior în cabana de vară de la distanță.

Citeste mai mult...
constructienibe

Pompa de caldura NIBE si calitatea constructiei

In acest articol vom aduce in discutie un aspect pe care unii dintre noi uneori il omitem involuntar sau chiar voluntar, alegand un produs dupa criteriul pretului mai mic, si anume CALITATEA CONSTRUCTIEI.

Citeste mai mult...
degrees

Ce sunt Degree Minutes (gradele minut) si cum iti incalzesc casa in mod inteligent

Racoarea in casa este creata cu doar 50 Wati. 50W, comparativ cu aproximativ 1500W in cazul utilizarii unui echipament traditional de aer conditionat, ceea ce inseamna o economie extraordinara….

Citeste mai mult...
vvm

NIBE VVM  – modul inteligent complet pentru interior – VVM310, VVM320, VVM500

De ce sa alegi o solutie completa si compacta formata din pompa de caldura AER-Apa si modul interior VVM. Toate componentele sunt integrate si perfect optimizate intr-un singur echipament de 60x60cm (adancime x lungime)…

Citeste mai mult...
umezeala

De ce o casa nou construita va consuma mai mult pentru incalzire in primii 2 ani

Casa este umeda la interior si veti consuma semnificativ mai multa energie ca sa o uscati si sa o incalziti. Costul dezumidificarii este mai mare decat ne inchipuim, se consuma pana la 2 kw energie pentru a extrage 1 l de apa…

Citeste mai mult...
sabiana

De ce avem nevoie de filtrare electrostatica pentru casa noastra

Poluarea aerului a devenit o problema majora de sanatate. In fiecare zi respiram de peste 20.000 de ori, inspirand aproximativ 12.000 de litri de aer, pentru a asigura necesarul de oxigen al organismului si a ne bucura de provocarile fiecarei zile.

Citeste mai mult...
leif

Eficienta energetica unica la nivel global al pompelor de caldura NIBE

Odata cu cea mai recenta investitie in pompele de caldura geotermale de la NIBE Energy Systems, cele 8 pompe de caldura NIBE F1345-60 cu cei 800 kW, propulseaza compania Xylem catre obiectivul mult visat….

Citeste mai mult...