Despre Noi

Calmax este o companie,

care oferă produse și servicii pentru sisteme de climatizare și energie regenerabilă în pachete la cheie pentru utilizatorii rezidențiali și industriali.

Vine cu precădere în întâmpinarea

celor care au spus STOP! sistemelor de încălzire pe lemne/peleti/gaz, oferindu-le variante performante și potrivite cu tehnologia actuală.

Se adresează tuturor clienților,

persoane juridice cât și fizice, care doresc să implementeze un sistem de climatizare sau energie regenerabilă cu scopul de a crește confortul termic și a face economie la factură de electricitate și de ce nu, poate chiar pentru a deveni Prosumator!

Colaborează cu companii cu experiență

internațională în acest domeniu: NIBE, Fronius, Victron Energy, Mitsubishi Electric, LG Electronics, Sabiana, Rehau, Henco – pentru echipamente de climatizare și energie regenerabilă.

Am început în anul 2005 și am investit totul în echipamente de maximă calitate pentru a putea realiza lucrări cu un nivel înalt de performanță în zona de climatizare și energie regenaribilă.

Am câștigat 16 ani de experiență în domeniu, iar în același timp încrederea clienților.
Misiunea noastră este să aducem aproape clientului final conceptul de climatizare și energie regenerabilă atât în proiectele rezidențiale cât și în cele industriale.”

Valorile Noastre

Munca noastră se bazează pe trei mari piloni, care se identifică și cu valorile companiei:

Excelență

Calitatea serviciilor noastre este una foarte ridicată. Pentru noi excelența înseamnă respectarea promisiunilor pe care le facem clienților noștri.

Încredere

Pentru noi clienții nu sunt doar trepte pentru a atinge targetul de profit propus la început de an, ci intenționăm să facem din ei colaboratori pe termen lung astfel încât câștigul să fie în egală măsură de ambele părți.

Profesionalism

Am investit totul în echipamente de calitate maximă astfel încât lucrările realizate de noi să fie executate la un nivel înalt de performanță.

Suntem specializați în:

Pompe de căldură

Încălzire prin pardoseală

Răcire prin tavan

Ventiloconvectoare

Panouri fotovoltaice

Panouri solare termice

Ventilație cu recuperare de căldură

Instalație sanitară

Centrale termice

Aer condiționat

Aspirator centralizat

Dedurizator apă

Acest site utilizează cookie-uri în scopuri analitice, de personalizare și publicitate. Continuând să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea lor.